KLEUR mijn leven

 

Activiteiten in Nederland

Naast de donaties die worden geworven, organiseren wij als stichting ook verschillende activiteiten om de projecten te kunnen financieren. Voorheen zijn er verschillende activiteiten opgezet om geld in te zamelen. Een aantal voorbeelden zullen hieronder worden opgenoemd.

Er is een bingo avond georganiseerd om geld op te halen voor de stichting. Studenten van verschillende opleidingen hebben zich ingezet voor de stichting door activiteiten te organiseren. Dit was een onderdeel van een vak wat zij volgden. Ook is er door een groep studenten een campusactie opgezet om Stichting BOZporus onder de aandacht te brengen bij andere studenten. Er zijn kraampjes opgezet tijdens Koninginnedag en braderieën, waarbij eten en spullen zijn verkocht. Wij zijn als stichting te gast geweest bij een radiozender om de stichting en onze projecten te promoten. Twee bestuursleden hebben ons hier vertegenwoordigd.

In 2016 zijn een ontbijt en een lunch georganiseerd om geld binnen te halen voor het lopende ambulance project. Beide evenementen hebben een veel aandacht en deelnemers getrokken, waardoor wij de bijna helft van het benodigde bedrag hebben kunnen verzamelen.

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, of wil jij namens de stichting een activiteit organiseren of met ons samenwerken? Laat het ons weten! Wij staan open voor allerlei ideeën. Je kan hiervoor een mail sturen naar info@bozporus.nl