KLEUR mijn leven

 

Steun ons!

Je kunt ons op heel veel manieren steunen. Zo kan je:

- Ons steunen met een geldbijdrage

Elke euro is van harte welkom. Elke euro kan worden gezien als een bouwsteen van een school of een onderdeel van een voedselpakket. Al voor € 30,- kunnen wij een familie uit Kosovo voorzien van een uitgebreid voedselpakket.

 Je kan een gewenst bedrag overmaken naar het rekeningnummer: NL89RABO0173.9779.44 ten name van Stichting BOZporus. 


- Ons steunen met medische producten

Wellicht ken jij iemand die in een apotheek of ziekenhuis werkt. Wij kunnen altijd spullen gebruiken die vanuit apotheken of ziekenhuizen, gedoneerd kunnen worden. Deze vervoeren wij dan naar Kosovo, om daar uit te delen aan degenen die het nodig hebben.


- Ons steunen door deel te nemen aan onze activiteiten

Wij organiseren eens in de zoveel tijd activiteiten om geld in te zamelen voor projecten. Door deel te nemen aan deze activiteiten, krijg je de kans om een steentje bij te dragen aan dat project en de stichting van dichtbij te leren kennen. Houd onze website of de Facebookpagina in de gaten voor aankomende activiteiten!

 

- Ons steunen door één van onze vrijwilligers te worden

Als vrijwilliger ga je mee naar Kosovo om daar binnen een week een basisschool op te knappen. Er zijn heel veel redenen waarom je mee zou moeten, hieronder volgen er een paar:

  • Je zet jezelf in voor je medemens
  • Je helpt mee aan een kleurrijk paradijs voor kinderen en hierdoor draag je bij aan de toekomst van dat land, aangezien kinderen te toekomst zijn
  • Je leert een hoop nieuwe mensen kennen die met hetzelfde doel mee op reis gaan
  • Je ontplooit jezelf 
  • Je ziet nieuwe plekken en ontdekt nieuwe culturen.

Je kunt je als vrijwilliger aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen of te mailen naar aanmelden@bozporus.nl. Heb je nog vragen, of zou je graag met een vrijwilliger willen spreken die eerder is meegegaan? Stuur gerust een mail naar info@bozporus.nl.

 

- Ons steunen op een andere manier

Wil jij ons steunen op een manier die hier nog niet vermeld staat? Je kunt ons altijd benaderen over ideeën. Stuur hiervoor gerust een mail naar info@bozporus.nl.