KLEUR mijn leven

 

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit zeven bestuursleden, die hun functies allemaal volledig vrijwillig verrichten. Een deel van de bestuursleden is student en een deel is reeds afgestudeerd en werkt. De bestuursfuncties worden verricht als een nevenactiviteit. Het bestuur vergadert gemiddeld eens per maand. Tijdens de vergaderingen worden de projecten, de activiteiten, de doelen voor de komende periodes en andere belangrijke zaken besproken.

Wil jij je ook inzetten voor Stichting BOZporus door bij te dragen aan de projecten, deel te nemen aan een van de projecten of op een andere manier? Neem dan contact met ons op via het contact formulier op de website, of stuur een mail naar info@bozporus.nl.

Onur Ateşyürek

Onur Ateşyürek

Voorzitter

Onur Ateşyürek, oprichter en voorzitter van stichting BOZporus. Geboren in het mooie jaar van 1985. Al in zijn jonge jaren begonnen met vrijwilligerswerk. Zo is hij op een 14-jarige leeftijd begonnen als vertegenwoordiger van de Turkse gemeenschap in de jeugdraad van de gemeente Bergen op Zoom. Binnen de jeugdraad is hij eerst vier jaar actief geweest als algemeen bestuurslid en vervolgens vier jaar als penningmeester. Na een acht jarige vertegenwoordiging heeft hij ervoor gekozen om de Turkse jongeren vereniging de Gouden Maan weer leven in te blazen. Nadat hij hier twee jaar als voorzitter en twee jaar als penningmeester heb gefunctioneerd, heeft hij er voor gekozen om Stichting BOZporus op te richten.

Özlem Karakuş

Özlem Karakuş

Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Özlem Karakuş, als algemeen bestuurslid functionerend bij Stichting BOZporus. In 2012 ben ik voor het eerst meegegaan naar Kosovo, een levenservaring die eenieder moet meemaken. Het was voor mij een week vol confrontaties en eyeopeners. Na mee te zijn geweest, ben ik het bestuur in gegaan, waar ik nu al 6 jaar deel vanuit maak. Inmiddels heb ik al 3x projecten mogen begeleiden in Kosovo. Mijn grootste zwak zijn kinderen en ouderen (die het minder hebben), waar BOZporus een perfecte aansluiting op is. Naast vrijwilligerswerk op verschillende manieren, heb ik gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Kort geleden heb ik mijn master in Business Information Management behaald. En BOZporus? Daar krijgen jullie me echt niet weg :) Hoe druk ik het ook zal hebben, de projecten die we neerzetten met BOZporus verdienen het om tijd vrij voor te maken!

Merve Çoban

Merve Çoban

Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Merve Çoban en ik woon in de meest gezellige stad van Nederland: Middelburg! In 2015 heb ik de opleiding bouwkunde in Vlissingen succesvol afgerond. Mijn motivatie om verder te studeren heeft mij ertoe geleid om een nieuwe opleiding te volgen. Naast mijn studie probeer ik mijn vrije tijd zo veel mogelijk te besteden aan familie en vrienden en heb ik ook een bijbaan in de detailhandel. In oktober 2012 heb ik als vrijwilliger deelgenomen aan het schoolproject in Kosovo. Het project heeft mij een mooie verzameling herinneringen achtergelaten, waardoor ik er altijd met plezier naar terugkeek. Sindsdien ben ik Stichting BOZporus blijven volgen en heb ik me in 2015 opgegeven als kandidaat voor in het bestuur. Tijdens mijn eerste gesprek met bestuursleden werd mij gezegd dat wanneer iemand eenmaal in het bestuur zit, het moeilijk is om weer uit het bestuur te gaan. Wat voor mij toen nog onbegrijpelijk was, is nu herkenbaar.. Sinds januari 2016 maak ik deel uit van het bestuur. Samen met de andere bestuursleden hebben we diverse programma's en het 6e schoolproject was mijn eerste organisatie ervaring. Dit project was voor mij een uitdaging als bestuurslid waaraan ik ook nieuwe herinneringen en vrienden heb overgehouden. Op naar het volgende project en heel veel nieuwe uitdagingen, want elke einde is weer een nieuw begin!

Mert Tolga Tirgil

Mert Tolga Tirgil

Algemeen Bestuurslid

Ik ben Mert Tolga Tirgil en kom uit het gezellige dorpje Barneveld. In juli 2016 heb ik mijn bachelordiploma Accountancy behaald. Ik vind het superleuk om te reizen, lezen, wandelen en werken. Ik heb altijd gedroomd om een stichting op te richten, met als doel ondersteuning te bieden aan minder welvarende kinderen en ouderen. Via een vrienden WhatsApp-groep ben ik een flyer van Stichting BOZporus tegengekomen. In de flyer werd informatie gegeven over het jaarlijkse basisschool project. Ik was zeer enthousiast en besloot mij aan te melden voor het project. Op de Facebookpagina kon ik meer informatie vinden over het aanmeldingsproces. Daarnaast was het ook mogelijk om foto's en video's van de voorgaande projecten te bekijken. Tijdens het bekijken van deze foto's, zag ik een bericht over een aantal openstaande vacatures. Ik dacht: Mert dit is een mooie kans om jouw droom (deels) waar te maken. Ik heb dan ook direct gesolliciteerd! Sinds januari 2016 functioneer ik binnen het bestuur van Stichting BOZporus. In oktober 2016 heb ik, voor het eerst, deelgenomen aan het basisschool project! Ik heb tijdens dit project de kans gehad om het verschil tussen de welvarende (wij) en niet welvarende mensen te zien. Het was een superleuke en leerzame week, vol met nieuwe ervaringen en emotionele momenten!

Fehiman Deveci

Fehiman Deveci

Algemeen Bestuurslid

Ik ben Fehiman Deveci. Mijn medemens is altijd al heel belangrijk voor mij geweest. Kinderen zijn de toekomst, daarom moeten wij hen helpen door hen een goede toekomst te bezorgen. In 2015 ben ik voor het eerst meegegaan als vrijwilliger naar Kosovo. Na een succesvolle eerste ervaring als vrijwilliger, wilde ik graag het bestuur in. In januari 2016 ben ik actief geworden in het bestuur als bestuurslid. In 2016 heb ik nogmaals deelgenomen aan het basisschool project. Dankzij deze tweede keer realiseerde ik mij nogmaals hoe belangrijk kinderen en mensen voor mij zijn en wat ik voor hen wil betekenen gedurende mijn leven. Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Management in de Zorg aan de Haagse Hogeschool. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken als consultant in de gezondheidszorg. Dit doe ik fulltime.

Fatma Köymen

Fatma Köymen

Algemeen Bestuurslid

Ik ben Fatma Köymen, sinds januari 2016 ben ik actief binnen Stichting BOZporus. Ik vind het belangrijk dat mensen elkaar hebben en dat we voor elkaar klaar staan wanneer het gaat om hulp bieden aan iemand die dit nodig heeft. Het geeft mij voldoening als ik mensen help die het minder hebben. Dit sluit goed aan bij BOZporus, waarbij mensen die het minder hebben de doelgroep zijn. Naast mijn functie binnen het bestuur, ben ik als accountant fulltime werkzaam. Ik ben heb mijn master Accounting & Financial Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald. Het voelt goed om als bestuurslid mijn steentje bij te dragen aan de organisatie van de projecten.

Emine Koca

Emine Koca

Algemeen Bestuurslid

Ik ben Emine Koca en ik ben sinds 2012 bestuurslid van Stichting BOZporus. Ik heb 5 keer het genoegen mogen nemen met het organiseren van het basisschool project en ik krijg er maar geen genoeg van :) Waarom doe ik vrijwilligerswerk? Gewoon omdat het kan. Zo simpel denk ik dan. Ik kan mensen helpen, dus waarom zou ik het dan niet doen? Wat voor mij een kleine moeite is, maakt voor de ander een wereld van verschil. Met BOZporus kleuren wij het leven van de kinderen en dit geeft mij een goed gevoel; het geeft mij voldoening. Kinderen zijn de toekomst en als we willen dat zij een goede toekomst hebben, vind ik ook dat we ons daarvoor moeten inzetten. Ik ben woonachtig in Leerdam. Verder heb ik de studie Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond en werk ik al een tijdje bij een overheidsinstelling. Hiernaast volg ik de studie Islamitisch Geestelijke Verzorging en zit in mijn laatste jaar. Ik raad iedereen aan om een keer in hun leven aan dit geweldige project mee te doen, waarbij je het leven van de kinderen een kleur kan geven.